Str. Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș
+40-248.222.249
contact@autopalermo.rocontact@autopalermo.ro

Sorento Plug-in Hybrid

Sorento Plug-in Hybrid
Emisii scăzute și putere superioară

Galerie foto

Culoare exterior

Sistemul de infotainment de 10.25 inch

Modelul Sorento PHEV oferă un panou de bord complet digital de 12.3 inch, redesenat, dispunând de o grafică nouă și indicatoare care oferă șoferilor o imagine clară asupra stării sistemului de propulsie. Ei pot să urmărească nivelul de încărcare a bateriei, dar și fluxul energiei electrice și benzinei prin sistemul de propulsie.

Integrare inteligentă pentru sistemul de propulsie

Sub capota noului Sorento Plug-in Hybrid se află un motor puternic Turbo-GDi de 1,6 litri, care produce până la 180 CP și un cuplu de 265 Nm. Acesta este completat de un motor electric producând 67 kW și un cuplu de 304 Nm. Combinat, sistemul de propulsie oferă până la 265 CP și 350 Nm – ceea ce îl face cel mai puternic model Sorento vândut vreodată în Europa.

Tehnologia Blind-Spot View Monitor îmbunătățește siguranța ocupanților

Sorento este primul automobil Kia din Europa care oferă această tehnologie avansată de asistență a șoferului, parte a gamei extinse de funcții oferite de noul panou de bord de 12.3 inch, ’Supervision’ complet digital. Sistemul BVM îmbunătățește vizibilitatea șoferului în ambele părți ale automobilului și este conectat cu sistemul de semnalizare al automobilului. Informațiile sunt oferite de camerele video de înaltă rezoluție, amplasate discret în carcasele oglinzilor laterale. Camerele oferă un unghi de vizualizare mai larg decât oglinzile retrovizoare, pentru a permite șoferilor să aibă o vedere clară asupra celuilalt automobil.

Putere ridicată, emisii scăzute

Autonomia 100% electrică a modelului Sorento Plug-in Hybrid va fi suficientă pentru a permite șoferilor să facă majoritatea călătoriilor scurte bazându-se doar pe puterea electrică. Autonomia sa 100% electrică și emisiile de dioxid de carbon sunt în așteptarea omologării și vor fi anunțate de Kia Motors în apropierea datei de începere a comercializării a automobilului.

Spațiu pentru șapte pasageri plus bagaje

Amplasarea inteligentă a sistemului de propulsie al modelului Sorento PHEV îi permite acestuia să ofere spațiu generos pentru a acomoda până la șapte pasageri. De asemenea, oferă una dintre cele mai mari capacități pentru bagaje din clasa sa – până la 809 litri pentru modelele cu șapte locuri (cu al treilea rând de scaune rabatate) sau 898 litri pentru modelele cu cinci locuri, în funcție de specificații.

PRETURI