Str. Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș
+40-248.222.249
contact@autopalermo.rocontact@autopalermo.ro

Noul Brand

Movement that inspires

Toate activitățile creative încep cu o mișcare!

Ca designeri ai conceptului de mișcare, cu viziunea de a crea soluții de mobilitate sustenabile pentru clienți, comunitate și societatea în ansamblu, scopul nostru la Kia este să livrăm produse inovativ care să te inspire când ești în mișcare și să livrăm servicii practice și utile care să demonstreze angajamentul nostru cu cea mai valoroasă resursă a tuturor, timpul tău.

Ne naștem într-un loc plin de inspirație, pasiune și entuziasm.

Mentalitatea noastră de creștere și progres vibrează printre toți angajații noștri Kia din întreaga lume, care s-au angajat să transmită scopul mărcii noastre în fiecare zi

POVESTEA BRAND-ULUI

Kia are o lungă istorie în fabricarea de mașini, dar, de fapt, am început prin a face biciclete în 1944.

De peste 75 de ani, punem oamenii în mișcare.

Am livrat cu mândrie soluții care îi ajută pe oameni să se miște de la o locație la alta, conectându-i între ei, și creând o punte între distanța fizică și emoțională dintre ei.

După cum puteți vedea, mișcarea a fost întodeauna în centrul mărcii noastre,mișcarea a fost întodeauna în centrul mărcii noastre, și deplasarea oamenilor în centrul activității noastre, și va rămâne la fel în viitor, indiferent de toate schimbările care au loc în industria noastră.

Omenirea a evoluat prin migrație.

Deplasându-se dintr-un loc în altul, pe diferite continente. Această dorință și nevoie de mișcare, face parte din ADN-ul nostru ca ființe umane. Când ne mișcăm, vedem lumi noi, trăim experiențe noi, întâlnim oameni noi, decoperim perspective noi.

Toate acestea ne inspiră.

Mișcarea include conceptul de schimbare continuă; schimbare a mediului, a împrejurimilor, și ca urmare schimbarea în sine.

Când te miști, ai timp să te gândești.

Mișcarea permite gândirea, inspirația și progresul.

Noi, la Kia, credem că mișcarea dă naștere ideilor. Și, de aceea, creăm spațiul pentru a vă inspira și mai mult pentru a vă putea aduce ideile la viață.

De aceea existăm noi.

Pentru a crea spații care să-i inspire pe clienții noștri, și nu numai prin produsele noastre, dar și prin showroom-urile noastre, unde clienții pot atinge și experimenta produsele noastre.

De asemenea, existăm pentru a furniza servicii practice și utile care vor oferi timp în plus pentru activitățile care te inspiră cel mai mult, ca să fii cu familia și prietenii tăi, să călătorești sau pur și simplu să te relaxezi.

Cu noul brand Kia, vom fi mai mult decât un producător auto tradițional, vom deveni un brand de mobilitate.

Unul care înțelege nevoile de mobilitate ale clienților atât în ceea ce privește produsele, cât și serviciile, oferind soluții practice care respectă resursa cea mai de preț a tuturor, timpul.

Nu este ceva ce doar spunem, este un scop pe care îl vom urmări și vom acționa în tot ceea ce facem.

De asemenea, mișcarea este o parte importantă a filosofiei Kia. Ea este împărtășită printre toți angajații noștri, în toate sectoarele organizației noastre.

O mentalitate de a merge mai departe, de a lupta mereu, și de a îmbunătăți constant – o mentalitate de a evolua.

O mentalitate a creativității, inovației și progresului – o mentalitate dezlănțuită.

Considerăm că această mentalitate rezonează cu clienții noștri.

Oameni cu o mentalitate progresistă, optimistă și pozitivă, care doresc să se schimbe și să se adapteze pentru viitor, care sunt deschiși ideilor noi și văd pretutindeni oportunități.

Fiind sinceri cu „De ce-ul” nostru este esențial pentru a livra constant ceea ce ne-am propus.

 

Totul începe prin a fi un brand care întruchipează această gândire, și o aplică în fiecare zi.