Str. Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș
+40-248.222.249
contact@autopalermo.rocontact@autopalermo.ro

Kia Stinger

Kia Stinger
Un gran turismo autentic. Putere impresionantă și stil impecabil.

Galerie foto

Culoare exterior

Noi sisteme infotainment cu ecran panoramic (widescreen) de 10.25 inch

”Piesa de rezistență” din centrul habitaclului modernizat al modelului Stinger este sistemul de infotainment cu touchscreen îmbunătățit de 10.25 inch, oferind noi funcționalități pentru a satisface așteptările în continuă schimbare ale clienților de la tehnologiile disponibile într-un automobil.

Tehnologii de ultimă generație: sistemul Blind-Spot View Monitor

Tehnologia Kia de ultimă generație Blind-Spot View Monitor acționează ca o a doua „pereche de ochi” pentru șoferi prin eliminarea unghiului mort din oglinzile laterale. Acesta afișează imagini video de înaltă rezoluție în panoul de bord TFT-LCD dacă șoferul semnalizează schimbarea benzii de circulație și un alt automobil este “ ascuns” în unghiul mort. Camerele oferă un unghi de vizualizare mai larg decât oglinzile retrovizoare, pentru a permite șoferilor să aibă o vedere clară asupra traficului din spate.

Cea mai rapidă accelerație a unui model Kia vândut vreodată în Europa

Motorul este cuplat la transmisia automată cu opt trepte, care oferă schimbări rafinate ale treptelor de viteză, potrivindu-se cu personalitatea gran turismo precum și tracțiunea integrală oferită în dotarea standard. La trei ani de la lansarea sa, majoritatea clienților modelului Stinger au comandat automobilul lor Kia echipat cu puternicul motor V6 T-GDi bi-turbo de 3.3 litri.

HEAD-UP display pentru confort în timpul condusului

O funcționalitate care îți va oferi un confort sporit în timpul condusului. Sistemul Head-Up Display îți oferă toate informațiile de care ai nevoie proiectate pe parbrizul șoferului, astfel încât atenția să rămână în permanență la drum.

Siguranță maximă în toate condițiile de rulare

Sistemul inteligent Smart Cruise Control bazat pe sistemul de navigație (NSCC – Navigation-based Smart Cruise Control) ajută la conducerea pe secțiunile cu viraje de pe autostradă, reducând automat și adaptând corespunzător viteza automobilului înainte de intrarea într-o curbă. Imediat ce automobilul a părăsit curba, acesta revine la viteza setată de șofer.

Sistem audio premium pentru un sunet de înaltă clasă

Bucură-te de un sunet de înaltă clasă cu ajutorul sistemului premium cu 15 boxe Harman-Kardon®. Sistemul Harman-Kardon® are o pereche de subwoofere montate sub scaunele șoferului și pasagerului din față precum și de tehnologia Clari-Fi™, care permite reconstruirea semnalului audio pierdut în timpul compresiei digitale.

PRETURI