Str. Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș
+40-248.222.249
contact@autopalermo.rocontact@autopalermo.ro

Kia Rio

Kia Rio
Putere electrică și tehnologii de clasă superioară

Galerie foto

Culoare exterior

Sistem avertizare depășire linie continuă

LDWS utilizează o cameră montată în partea superioară a parbrizului pentru a monitoriza liniile dintre benzi, avertizând în momentul în care vehiculul se apropie de una dintre linii în condițiile în care semnalul de schimbare a direcției nu a fost activat.

Sistem de frânare autonomă de urgență

Folosind un radar și informațiile furnizate de o cameră, sistemul de frânare autonomă de urgență activează frânele când detectează orice risc de coliziune. Dacă distanța dintre Kia Rio și vehiculul din față sau pietoni este prea mică, sistemul va aplica automat frânele. Dacă viteza de deplasare este între 8-80 kmh, vehiculul se va opri complet.

Ai toate informațiile la îndemână

Este timpul să folosești smartphone-ul tău într-un mod mai inteligent. Cu Apple CarPlay sau Android Auto, tot ce ai în telefon se afișează pe display-ul de 8.0” din noul Kia Rio: hărți, apeluri, texte, aplicații etc.

Sistem de navigație cu display de 8.0”

Sistemul de navigație multi-lingvistic include un display HD TFT-LCD de 8’’ și o cameră pentru marșarier. (Dotare opțională valabilă doar pentru anumite versiuni).

Dotări inteligente pentru călătorii cât mai plăcute

Poți avea în permanență cu tine cheia inteligentă a noului Kia Rio. Ușile se vor descuia și motorul va porni la simpla apăsare a unui buton.

Confort maxim în orice anotimp

În diminețile reci, cu siguranță te vei bucura de volanul încălzit. (Dotare opțională valabilă doar pentru anumite versiuni).

PRETURI