Str. Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș
+40-248.222.249
contact@autopalermo.rocontact@autopalermo.ro

Kia e-Soul

Kia e-Soul 100% electric
Putere și autonomie mai mari și tehnologii avansate

NuevoSoul-panoramica1

Culoare exteriorEficiență energetică sporită a pachetului de baterii

Pachetele de baterii de generație nouă care alimentează e-Soul sunt cu până la 30% mai eficiente din punct de vedere energetic decât cel mai bine vândut automobil electric disponibil acum în Europa. Densitatea energetică a celulelor de 250 Wh/kg, obținută prin noua compoziție chimică a celulelor energetice permite acestora să stocheze cu 25% mai multă energieTehnologia inovatoare de recuperare a energiei

Modelul e-Soul este prevăzut cu tehnologia de recuperare a energiei pentru a maximiza autonomia de rulare. Aceasta include sistemul eficient de pompare a căldurii, care colectează căldura pierdută prin sistemul de răcire al automobilului. De asemenea, dispune de sistemul inovator al Kia, de ventilare individuală și aer condiționat, care oprește ventilarea cabinei de la sursă pentru toate locurile exceptându-l pe cel al șoferului – spre deosebire de alte sisteme, care doar deviază aerul furnizat prin gurile de ventilație deschise ale pasagerilor.Sistemul inteligent de regenerare a forței de frânare

e-Soul este echipat de asemenea în dotarea standard, cu sistemul inteligent inovator de regenerare a forței de frânare, operat prin padelele situate în spatele volanului. Sistemul oferă șoferilor posibilitatea de a încetini automobilul și de a controla recuperarea energiei cinetice pentru a maximiza autonomia și eficiența. Șoferii au la dispoziție cinci niveluri de regenerare a forței de frânare (nivelul 0, nivelul 1-3, sau modul unic), în funcție de nivelul de recuperare al energiei dorit.
Sistemul inovativ telematic UVO Connect

UVO dispune de sistemul Kia Live, găzduit de sistemul de 10.25 inch TFT LCD situat în centru planșei de bord al modelului e-Soul. Sistemul utilizează propriul său card SIM pentru a colecta și actualiza în timp real informații în timpul călătoriei, cum ar fi informațiile în timp real din trafic, previziuni ale stării vremii, puncte de interes și detalii despre potențialele locuri de parcare – incluzând preț, locații și disponibilitate. În mod absolut necesar, sistemul UVO arată șoferilor locațiile stațiilor de încărcare, disponibilitate încărcătorului și compatibilitatea conectării.
O gamă completă de sisteme avansate de siguranță

Kia e-Soul dispune de tehnologii avansate gândite pentru creșterea siguranței atât a ocupanților cât și a pietonilor, cum este sistemul de avertizare și asistență la coliziunea frontală (Forward Collision-Avoidance Assist). Un sistem radar și o cameră video detectează pericolele potențiale din fața automobilului, incluzând pietoni, cicliști și alte automobile.
Sistemul de menținere a benzii de circulație (LFA)

Condusul în trafic aglomerat devine mai ușor și mai sigur: sistemul Lane Following Assist este un sistem avansat care ajustează accelerația, frâna și direcția în funcție de automobilul din față. Sistemul permite chiar pornirea automată dacă automobilul din față se deplasează în trei secunde de la oprirea automată.